avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de pensioanarea anticipata partial, mama mea este nascuta in februarie 1959 si are 30 de ani vechime in munca, cand anume ar putea depune dosarul de pensionare pentru aceasta categorie de pensie ? Va mulltumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:25, 5 Iunie 2011
Pensie pentru limita de varsta incepand cu iunie 2020, la varsta de 61 ani si 4 luni, stagiu minim 15 ani, stagiu complet 31 ani si 4 luni.
Daca va face stagiul complet de 31 ani si 4 luni poate depune dosarul pentru pensie anticipata partial incepand cu iunie 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata wasilewasile wasilewasile Sunt nascuta in febr. 1959 si am 36 de ani vechime in campul muncii (conditii normale de lucru) + un an de somaj si as vrea sa stiu si eu in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala Ilonka59 Ilonka59 Buna ziua. Sunt femeie nascuta in anul 1959, luna februarie. Vreau sa stiu cand am dreptul la pensia anticipata partiala, daca am lucrat 36 de ani. (vezi toată discuția)
Data iesire la pensie colega3 colega3 femeie, nascuta la 30 iun. 1959, cand pot iesi la pensie partial anticipat? (vezi toată discuția)