avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizare categoria B, cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizare categoria B, cadastru

Imi puteti spune si mie care sunt conditiile pentru a te autoriza categoria B, in cadastru?
Sotul meu a terminat o faculate din domeniul cadastrului, dar nu cadastru si a lucrat la o firma de cadastru 2 ani.

Alte discuții în legătură

Conditii autorizare practician in domeniul cadastrului CristiButnariuc CristiButnariuc am terminat facultatea la fr acum doi ani dar lucrez in cadrul unei firme de cadastru de 10 ani(pe cartea de munca) la inceput pe functie de operator PC iar ... (vezi toată discuția)
Cadastru - autorizatie ocpi / ancpi magika magika Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Geografie, sectia Cartografie cu aplicatii in cadastru. Am cateva nelamuriri in ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionarii ioanael ioanael Buna ziua, mama mea este nascuta in martie 1953 si a lucrat circa 10 ani cu pauze. Inainte de a lucra a terminat o facultate de 6 ani la cursuri de zi. Imi ... (vezi toată discuția)