avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat Digital - I.I
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat Digital - I.I

Buna seara.
Vroiam sa intreb daca este obligatoriu pt. Intreprinderi Individuale sa se inregistreze pentru certificat digital ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: element94 , utilizator 09:24, 8 Iunie 2011
Daca aveti de transmis decl.112-pentru angajati sau decl.300-daca sunteti platitor de TVA ,atunci este obligatoriu:D
toate declaratiile trebuie trimise online? eu stiam ca doar 112 , incepand cu luna iunie ? nu am dreptate?
Da ,numai 112 treb.trimisa online.
Eu am de depus 390 si 301. Sunt obligat sa le depun online ?
Sau doar 301 ? Si pentru 390 stau la rand ? Ce am rezolvat atunci ?!

se poate transmite si acestea online,daca aveti semnatura digitala.
de ce sa stati la rind:D

Alte discuții în legătură

Certificatul digital pentru firmele suspendate ionut c ionut c Buna seara! As dori sa-mi spuneti daca pentru o firma care are activitatea suspendata la cerere pe 3 ani este obligatoriu sa obtinem un certificat digital ... (vezi toată discuția)
Declaratii depuse on-line cristian_conea cristian_conea Este obligatoriu ca din iulie 2011 declaratiile 300, 390, 394 sa fie depuse electronic ? (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun online? gabi.b gabi.b Incepand cu luna august care sunt declaratiile care se depun exclusiv online? Declaratia 112 sau si declaratia 100, 300 trebuie depuse numai cu semnatura ... (vezi toată discuția)