avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ce declaratii se depun online?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ce declaratii se depun online?

Incepand cu luna august care sunt declaratiile care se depun exclusiv online?
Declaratia 112 sau si declaratia 100, 300 trebuie depuse numai cu semnatura electronica online sau aceste pot fi depuse in continuare la ghiseu pe hartie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:17, 18 August 2011
Se mai poate depune la ghiseu declaratia 112 doar pana la 25 iulie 2011, dupa care se va depune numai on line doar aceasta declaratie.
Pentru a evita depunerea la ghiseu (adica statul la rand, cum se spune :)) puteti depune si declaratiile 100 si 300 on line.
[ link extern ]
Asa stiam si eu ca doar D112 este obligatoriu online, dar se pare ca de luna viitoare este obligatoriu si la 100,300 etc.(cel putin la ghiseu asa ne ameninta)
Nu a aparut nicio modificare de lege in acest sens. Poate s-au facut ceva restructurari la administratia financiara unde depuneati dumneavostra, dar cred ca va ramane macar un ghiseu care sa preia acele declaratii care nu e obligatoriu sa le transmitem online, printre care si 100 si 300.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administratia financiara ? severinvlad severinvlad Administratorul asociatiei mele nu s-a lamurit la timp cum este cu depunerea on-line a declaratiei 112 si a facut-o abia acum. Pentru luna octombrie s-a depus ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital pentru firmele suspendate ionut c ionut c Buna seara! As dori sa-mi spuneti daca pentru o firma care are activitatea suspendata la cerere pe 3 ani este obligatoriu sa obtinem un certificat digital ... (vezi toată discuția)
Societate fara angajati poate depune de la 1 iulie 2011 declaratiile fiscale la ghiseu? jaina jaina Societate cu asociati straini ce nu domiciliaza in Romania, au un SRL prin care au cumparat un teren cu o valoare de 40.000 euro. Singura miscare in ... (vezi toată discuția)