avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copii

buna seara! va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema: am doi copii de 2 ani respectiv un an,si primesc alocatie din partea statului pt amandoi,iar indemnizatia de crestere a copilului am primit-o doar pt primul copil care acum are 2 ani pe baza ca sunt studenta la zi,si urmeaza sa depun in continuare dosarul luna aceasta pt cel de al 2-lea copil pana va implini si acesta 2 ani; problema ar fi urmatoarea: sotul (tatal copiilor) lucreaza in Marea Britanie legal,iar de curand a aplicat pentru o asa zisa alocatie pt copii (tax child): putem primi acea alocatie in timp ce copiii primesc de aici,mai pot depune dosarul pt indemnizatie? va multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
mikiss15, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea celui de al doilea copil sandamario sandamario Buna, Am si eu o intrebare, am un baiat de 1 an si 4 luni dupa care iau 200 de lei alocatie si 600 lei indemnizatie de crestere pt ca sunt studenta la zi, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cel de-al doilea copil persida80 persida80 buna ziua, momentan ma aflu in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani. urmeaza sa nasc al 3-lea copil cand cel de-al 2-lea va implini ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2012 ContSters195358 ContSters195358 Buna ziua! Am un copil de 1 an si 9 luni pentru care primesc indemnizatie de 600 ron + 200ron alocatia de stat.Pe 6 decembrie 2011 am nascut al 2 lea copil.Pot ... (vezi toată discuția)