Este obligatoriu sa primim in casa reprezentantul enel sa citeasca indexul contoarului?
Eu nu prea permit multa lume la mine in casa si mi se pare ceva suspect sa insiste sa citeasca el contoarul.El a zis ca "este obligatoriu 1 la 3 luni sa citeasca el contoarul"
eu stiam ca e obligatoriu comunicarea indexului 1 la 3 luni
si daca nu am nimerit corect unde sa postez imi cer scuze
Buna ziua !
Este absolut normal , daca aveti contoarul in casa , ca la o perioada de cel mult 6 luni sa se citeasca de reprezentantul societatii furnizoare .
Pai trebuie sa citeasca contorul. Acum mai nou, vad ca scot contoarele in afara locuintelor, la bloc pe casa scarii iar la case, undeva pe partea exterioara a gardului.
Nu trebuie sa va suparati. Si vorbind deschis, reteaua exterioara, incluv contorul nu e proprietatea dumneavoastra.
E normal dar este obligatoriu da sau nu
eu am mai patit sa vina si falsi reprezentanti enel imediat dupa (3 zile )ce un reprezentant enel a citit contoarul
o data ce am platit 450lei pe contoar banuiesc ca e al meu nu?
Bineinteles ca sunteti obligat sa permiteti accesul. Credeti ca se merge pe buna credinta la citirea contorului?
Contorul poate fi sa nu in proprietatea dvs., asta conteaza mai putin. Cand se face regularizarea, trebuie citit contorul, nu vi se pare normal?
Asociatie de locatari
Axa04
Buna ziua,
Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie...
Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)