starcopit a scris:
Dar as avea si eu o doleanta si asta e intrebarea: la randul meu doresc ca atunci cand aceasta comisie intra in locuinta mea sa-mi lase un document prin care sa reiasa indexul contoarelor mele la data citirii lor. Nu de alta dar sa nu am surprize ulterior!
Este o dorinta excentrica a mea?este o dorinta ilegala?
Doresc ca aceasta sa fie conditie de acces in apartament .
Discutati cu cei din comitet, cu administratorul, daca nu au facut-o pana acum, sa infiinteze un registru de inregistrare a indexului apometrelor. Noi facem inregistrarea intr-un asemenea registru si dam fiecarui proprietar cate o fisa anuala pe care sa o tina la el si sa-si tina evidenta. Fisa de la proprietar se semneaza lunar de administrator iar proprietarul semneaza lunar in registru la pagina sa.
Totusi vad ca dv aveti mari suspiciuni asupra activitatii celor care administreaza. Dupa cum vedeti eu sunt pentru transparenta, pentru corectitudine si noi lucram de multi ani pe sistemul acesta cu fise atat la asociatie cat si la proprietar, semnaturi... Dar intreb si eu cum procedati cu cei care vin in apartament si citesc consumul de energie electrica, de exemplu, sau de gaz... ? Acesti reprezentanti ai furnizorilor cu care avem contracte individuale, vin, citesc indexul, isi noteaza in carnetul lor, pe tabelul lor sau mai nou in memoria aparatului de citit si pleaca fara sa lase vreo dovada ca au citit si ce anume au citit.
Oare sa nu avem incredere in vecinul nostru care este ales de noi sa ne administreze si sa avem incredere in angajatul unui furnizor pe care poate nu l-am vazut niciodata pana acum!?