avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura platita pe un alt id de consumator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura platita pe un alt id de consumator

Buna ziua!
As dori sa stiu daca se poate anula o factura Rds Rcs. Ne-am mutat intr-un apartament nou iar factura a fost platita gresit de noi, pe contractul fostului proprietar, neanulat de acesta, iar cei de la Rds spun ca nu se poate transfera plata in contul nostru, ceea ce mi se pare un pic inadmisibil deoarece orice factura se poate storna, iar sesizarea depusa de noi a fost facuta a doua sau a treia zi. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata. Multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
Sanda Oana, utilizator

Alte discuții în legătură

Imposibil de relocat adresa pentru serviciile rcs-rds dbatman dbatman Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare referitoare la niste probleme pe care le am cu RCS-RDS; In ianuarie anul trecut, am incheiat un contract de servicii ... (vezi toată discuția)
Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds suspecta de fals in inscrisuri sub semnatura privata ContSters164969 ContSters164969 -in data de 10.08.2010, am fost contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei RCS-RDS, care imi aducea la cunostinta faptul ca am un numar de ... (vezi toată discuția)