avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata prelungit de 4 ori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata prelungit de 4 ori

Daca am angajat pe cineva pe perioada determinata pt crestere de activitate, apoi i-am prelungit de inca 2 ori contractul prin act aditional, si a expirat termenul dar vreau sa-i mai prelungesc contractul pt a inlocui pe cineva aflat in suspendare, se poate? in total sunt 3 acte aditionale la contractul pe perioada determinata.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Act aditional pe durata determinata? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua am o angajata cu contract pe durata determinata .Inainte de expirarea perioadei i s-a intocmit un act aditional de prelungire pe inca o perioada, ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca elyababau elyababau Am un angajat caruia i-am prelungit durata contractului de munca cu inca 2 luni. cum notez in carnetul de munca la rubrica "mutatia intervenita" PRELUNGIT ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract pe perioada determinata Alina-Cirlan Alina-Cirlan Un salariat a fost angajat pe perioada determinata pentru a inlocui un alt salariat care are cotractul suspendat pentru cresterea copilului. Acum se doreste ... (vezi toată discuția)