avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit societate fara angajati poate depune de la 1 iulie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

societate fara angajati poate depune de la 1 iulie 2011 declaratiile fiscale la ghiseu?

Societate cu asociati straini ce nu domiciliaza in Romania, au un SRL prin care au cumparat un teren cu o valoare de 40.000 euro. Singura miscare in contabilitate de la infiintare si pana in prezent, a fost achizitia terenului si plata impozitului pe teren intravilan anuala. Cifra de afaceri = 0. Nu are angajati, si nici nu este inregistrata in vectorul fiscal cu obligatia contributiilor sociale. In consecinta, nu completeaza si nu depune declaratia unica 112.

Este obligata societatea sa depuna declaratiile fiscale 100, 300, 101, 392 online, si sa obtina semnatura electronica, incepand cu data de 1 iulie 2011? Sau poate sa depuna in continuare declaratiile fiscale la ghiseu.

Toata lumea spune ca toate SRL-urile sunt obligate sa depuna absolut toate declaratiile fiscale prin semnatura electronica, de la 1 iulie 2011, indiferent daca are angajati sau nu, daca este mica, mijlocie sau mare.

Care este temeiul legal, pentru ca nu am reusit personal sa gasesc. #-o
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
jaina, utilizator
Cel mai recent răspuns: jaina , utilizator 07:00, 9 Iunie 2011
Obligativitatea depunerii on line este doar pentru decl 112 !!
Va multumesc!
Este o adevarata isterie creata in jurul semnaturii electronice si a obligativitatii ei si nu stiam ce sa mai cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii depuse on-line cristian_conea cristian_conea Este obligatoriu ca din iulie 2011 declaratiile 300, 390, 394 sa fie depuse electronic ? (vezi toată discuția)
Declaratii firma nou infiintata SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am inregistrat la Registru un srl prin decembrie. Inca nu am inregistrat soc. in scopuri de TVA si nici nu am avut nici o singura operatie pana ... (vezi toată discuția)
Declaratii pe 0 pe ultimile 3 luni Cristink Cristink Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o societate care nu are activitate pe iulie august si septembrie si trebuie sa dea declaratiile pe aceste 3 luni pe 0, ... (vezi toată discuția)