avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Solicit angajare la un cabinet de avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Solicit angajare la un cabinet de avocatura

Buna ziua! Numele meu este Rosiu Ioana - Simona. Sunt din Judetul Valcea, Oras Ramnicu Valcea si m-am mutat in Bucuresti din data de 25 februarie 2011 cu gandul de a munci sa ma intretin si de a invata pentru Magistratura/Barou (desi sunt constienta ca sansele de a lua la Magistratura sunt infime). Eu vreau sa ma angajez la un cabinet de avocatura (secretara, asistenta avocat) sau ca Jurist sau Consilier Juridic, desi nu am practica in domeniu, dar invat repede si sunt dispusa sa muncesc foarte mult. Momentan lucrez la o firma de consultanta marketing, dar imi doresc sa lucrez in domeniu pentru ca acest lucru imi place sa fac. Daca aveti nevoie de ajutor puteti sa-mi solicitati un CV la adresa de mail rosiusimona@yahoo.com. Stiu ca nu este un site pentru acest lucru, dar am ramas fara optiuni. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce optiuni am ca absolvent al unei facultati de drept? Anamaria MS Anamaria MS Buna ziua, Am terminat facultatea de drept ,promotia de anul acesta.Acum sunt masterand la dreptul afacerilor la Academia de Politie.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Admitere barou Gaita Emilia Elena Gaita Emilia Elena M-ar interesa sa stiu daca se poate da examenul de admitere in profesia de avocat fara sa ai o recomandare de la un cabinet de avocatura sau de la un ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca deliastavre deliastavre Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat v-as fi tare recunoscatoare. Lucrez in administratie publica si as vrea sa-mi schimb job-ul. De 2 ani ma pregatesc ... (vezi toată discuția)