Acum 4 ani, am facut un credit la [editat], si saptamana trecuta am terminat acel credit de achitat. Dupa achitarea ultimei rate, am cerut sa imi fie inchis acel cont. Nu am primit in schimb decat o cerere de inchidere cont si dupa lungi discutii , mi s-a pus pe aceea foaie si o stampila cu un numar de inregistrare.
Mi s-a motivat ca nu au nici un fel de tipizat pentru inchidere de cont. Este normal asa ceva? Banca sa nu iti poata da o hartie la mana care sa confirme ca ai achitat datoria catre banca si ai inchis acel cont? [editat]
Va multumesc anticipat!
Conform legilor in vigoare, banca este obligata la cererea clientului sa elibereze un document care sa ateste inchiderea contului. Pe buna dreptate, nu este obligata sa ti-l inmaneze decat la cerere.
Pai asta mi se pare normal, numai ca eu am facut aceea cerere de inchidere cont, am cerut acel document care confirma faptul ca am achitat intreg creditul, numai ca banca refuza sa imi dea altceva la mana, in afara de aceea cerere de inchidere cont cu o stampila si un nr de inregistrare. Banca practic sustine ca nu are ce document sa-mi elibereze in afara de cererea de inchidere cont (care nici aia nu este aprobata) adica eu a facut cererea, ei mi-au inregistrat-o, dar nu mi-au dat nici un raspuns la ea, si nici nu vor sa o faca.