avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Act aditional contract achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Act aditional contract achizitie publica

Se poate prelungi prin act aditional, un contract incheiat anul trecut pana la 31.12.2010, acum, in baza oug 32/2011 "Pentru anul 2011, unităţile sanitare publice au dreptul de a prelungi contractele de furnizare sau de servicii cu caracter de regularitate încheiate în anul precedent pentru o perioadă care nu poate depăşi 6 luni de la data expirării duratei iniţiale de îndeplinire a acestora, respectiv până la data de 30 iunie 2011".?
Parerea mea este ca nu, un contract finalizat nu mai poate fi prelungit. Contractul poate fi prelungit numai in conditiile in care se solicita prelungirea inauntrul termenului de valabilitate al contractului, din moment ce un contract nu mai este in vigoare eu ce mai pot prelungi?
Care este parearea dumneavoastra?
Cel mai recent răspuns: Eugen Enescu , Consilier juridic 17:20, 19 Iunie 2011
Daca contractul a iesit din perioada de valabilitate, nu se mai poate face nimic.
Trebuia prelungit cel mai tarziu cu data de 31.12.2010, daca retin eu bine ca ai scris!
poti face achizitie directa, daca pragul val.iti permite si vrei sa achizitionezi de la acelasi furnizor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cat se poate prelungi un contract ? cu 1 an /2 ani sau doar 4 luni ? oanaportar oanaportar - conform Art. 6 HG 925/2006 Dispoziţii generale CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 6 (3) Autoritatea contractantă are dreptul de a prelungi durata ... (vezi toată discuția)
Act aditional semnat dupa expirarea contractului ContSters14414 ContSters14414 Am urmatoarea speta, la care as dori lamuriri URGENTE : Un contract de prestari servicii, incheiat de o institutie publica, in temeiul prevederilor Oug ... (vezi toată discuția)
Estimare valorii contractului atribuit prin achizitie directa kannam kannam A vand in vedere pricipiul anualitatii si dreptul AC de a prelungi contractul initial conform art 165 din norme, valoarea estimata a contractului de ... (vezi toată discuția)