avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copii

ma aflu intr-o tara din ue. am divortat si cei doi copii minori se afla in grija mea. vreau sa ma mut cu copiii in tara fara stirea lui. la ce sa ma astept de la fostul sot?
Cel mai recent răspuns: mihadimi , utilizator 16:45, 9 Iunie 2011
Unde s-a efectuat divortul si ce anume scrie pe hotararea de divort referitor la minori?
Banuiesc ca s-a fixat si un program de vizitare in favoarea tatalui, pe care aveti obligatia sa il respectati.
Dati mai multe detalii, nu se intelege exact situatia in care va aflati.
da, evident. acolo ne-am casatorit si tot acolo am divortat. problema mea este ca acum ca si pe tot parcursul casniciei locuiesc cu copiii intr-un apartament care apartine parintilor fostului sot. acum parintii lui m-au dat in judecata ca trebuie sa le platesc chirie ... si rezultatul procesului a fost ca trebuie sa parasesc apartamentul la incepul lui septembrie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara allexandru1 allexandru1 salutare o nelamurire cu privire la scoaterea minorilor din tara. problema mea suna cam asa, in toamna anului 2005 mam casatorit din aceasta casatorie au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am divortat la notar iar copiii (2 minori 10.15 ani)au ... 85ica 85ica buna ziua . am divortat la notar iar copiii (2 minori 10.15 ani)au ramas in grija mea , avand domicilul stabil la parintii mei . intrebarea mea este daca eu ma ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)