avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare

Am terminat in 2009 facultatea de stiinte juridice si administrative Brasov in specializarea administratie publica,in prezent sunt angajata in cadrul unui serviciu de asistenta sociala a unei primarii in calitate de administrator.Va rog sa-mi suneti daca pot sa promovez pe studii superioare tinand cont de situatia sus mentionata si in ce fel (legal).
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 08:22, 9 Iulie 2011
LEGE-CADRU nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice

L. Reglementări specifice personalului încadrat pe bază de contract individual de muncă - personal contractual din administraţia publică
ART. 4
(1) Persoanele încadrate în funcţii contractuale de debutant vor fi salarizate la acest nivel până la expirarea perioadei de cel puţin 6 luni, dar nu mai mare de 1 an şi vor fi promovate, pe bază de examen, în funcţia, gradul sau treapta profesională imediat superioară.
(2) Absolvenţii învăţământului superior de lungă şi scurtă durată, care la data trecerii pe funcţia corespunzătoare studiilor absolvite erau încadraţi pe funcţii cu un nivel de studii inferior, specifice domeniului în care au absolvit studiile universitare, se încadrează la gradul profesional imediat superior gradului de debutant numai în măsura în care atribuţiile din fişa postului au fost modificate în mod corespunzător, păstrându-şi gradaţia avută la data promovării.

Din cate stiu pentru functia de administrator se cer studii medii asa ca nu vad cum ati putea promova ca sa vi se dea atributii de nivel superior...
Din pacate asa am aflat si eu ca nu pot sa promovez fiind angajata pe post de administrator ,dar pentru a face uz de studiile superioare ce solutie ar mai fi ,multumesc!
Ocuparea unui alt post prin concurs sau modificarea functiei prin act aditional, depinde de institutia dvs...
Va rog sa ma lamuriti modificarea functiei prin act aditional ce presupune?
Un act aditional prin care vi se modifica functia si drepturile salariale cuvenite.

Alte discuții în legătură

Poate fi ocupat un post vacant pe perioada nedeterminata de catre un angajat pe perioada determinata prin redistribuire? LucianT LucianT Este vorba de un spital, posturile au aceeasi specialitate, acelasi nivel de studii si apartin de aceeasi structura (Laborator de analize medicale). Postul pe ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata,incadrare intr-un nivel inferior ariana p. ariana p. Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Promovarea intr-o treapta superioara bertzi bertzi Buna ziua! La 1 decembrie 2008 s-a angajat prin concurs un casier/magaziner II (pentru ca a mai functionat intr-o alta unitate pe functia de casier). Va rog ... (vezi toată discuția)