avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Articolului 39 (Anexa 1) din Regulamentul (CE) nr. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Articolului 39 (Anexa 1) din Regulamentul (CE) nr. 2201/2003

am divortat la notar unde pot optine aceasta adeverinta ?eu am modelul in format pdf dar unde trebuie sa ma duc sa mi l complecteze ? multumesc;) mentionez ca acest act imi trebuie sa ma casatoresc in germania
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
adicaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat deces Sorinelsalagean Sorinelsalagean Care sînt actele care trebuie depuse pentru eliberare certificat deces in germania. Mentionez ca a fost căsătorit nu are certificat căsătorie (pierdut) ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean roman in olanda cu un cetatean olandez marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si sunt din Galati. As dori o informatie clara de la dumneavoastra!!! Sunt cetatean Roman si doresc sa ma casatoresc in Olanda cu ... (vezi toată discuția)
Actele trebuiesc toate apostilate in romania,daca vrei sa fie valabile in strainatate? banualex banualex Buna ziua,sora mea ar vrea sa se casatoreasca aici in Germania A adus din Romania certificatul de divort tradus ,semnat de notar dar neapostilat,aici i se cere ... (vezi toată discuția)