avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluare firma-revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluare firma-revisal

Am preluat de curand o firma noua cu 10 angajati,cum ar trebui sa procedez cu revisalul? Eu am facut in felul urmator:am scos de la itm o noua parola ,am introdus in revisal firma cu cei 10 salariati si acum cred ca pot face modificari,daca e nevoie,credeti ca este bine asa sau nu?
Cel mai recent răspuns: AndreeaSavu , utilizator 16:14, 27 Ianuarie 2012
Buna ziua,
Decizia de care vorbiti trebuie data unei persoane care a urmat cursuri de resurse umane?
Multumesc.
Nu. Aveti in dreapta ecranului la documente utile, textul HG 500 din 2011 care reglementeaza chestiunea.
suciugeorgeta a scris:

Si daca tot a venit vorba puteti sa ma invatati si pe mine cum s-ar putea prelua revisalul din alt calculator? Va multumesc.

1. Se copiaza de pe calculator folderul de lucru C:Program FilesRevisal

2. Pe alt calculator se efectueaza pasii:
- se creaza un folder nou
- in folderul nou creat se copiaza folderul de lucru -C:Program FilesRevisal
- pe desktop se va crea un shortcut catre aplicatia Revisal.exe din subfolderul Revisal al folderul nou, astfel veti putea sa lucrati cu 2 baze de date pe acelasi calculator.
george_neagu a scris:

Nu. Aveti in dreapta ecranului la documente utile, textul HG 500 din 2011 care reglementeaza chestiunea.

Va multumesc.
buna ziua
am o mare problema:
incerc pe alt calculator preluarea unei baze de date revisal si chiar dupa ce am instalat toate path-churile la preluare date apare mesajul:
Baza de date incarcate nu indeplineste cerintele necesare preluarii:
-versiune DB gasita/asteptata 206/240
-versiune aplicatie gasita/asteptata /App.2.40
-versiune COR asteptata/gasita /Cor.5.0
ce trebuie sa mai instalez in afara de:
-Rev 1.0
-Rev 2.06
-Patch 003
-Patch 004
-Patch 005
-Patch 006
-Patch 007
-Rev 5.0 evaluare
multumesc pt. ajutor

Alte discuții în legătură

Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 In cazul in care toate contractele au fost transmise la ITM apoi sau pierdut datele, in urma unui virus, se poate reface Revisalul cu toti angajatii cu toate ... (vezi toată discuția)
Erori revisal estrela2126 estrela2126 am istalat versiunea noua a revisalului si mi apar urmatoarele erori:Baza de date incarcata nu indeplineste cerintele necesare preluarii: Versiune DB ... (vezi toată discuția)