Baiatul meu a avut un accident auto cu victima. Nu am ajuns la intelegere cu parintii copilului de 9 ani care circula cu bicicleta . acestia au scos certificat medico- legal cu un numar de 180-200 zile. Automat sa instituit dosar penal fiului meu . Parintii copilului si-au angajat avocat pe parcursul cercetarilor. Noi am cerut expertiza accidentului , iar in urma acesteia a iesit ca victima a fost vinovata " exclusiv a minorului" (extras din expertiza). Dosarul de cercetare penala a ajuns din nou la procuratura unde i s-a dat neincepere de urmarire penala a fiului meu. Dar in comunicarea parchetului se prevede ca " deoarece parintii s-au constituit parte civila in timpul desfasurarii anchetei cerand daune in suma de 70. 000 euro acestia se pot constitui parte civila intr-un
proces" Comunicarea data de parchet o pot ataca , pot deschide un proces civil pentru daune chiar daca copilul lor este vinovat ? Oare cum sa procedam ? Termenul de 20 zile de la comunicare a trecut , sa ne mai asteptam la ceva din parte parintilor .