avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier mortal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier mortal

Fratele meu a murit in accident rutier, undeva la tara pe marginea soselei acum doua luni in urma9 23 dECEMBRIE 2013). Soferul a parasit locul accidentului. In afara de expertiza medico legala, nu am o alta informatie despre acest accident. Nu pot sti cine a fost soferul, si cine a fost vinovat. Politia din cate stiu inca face cercatari.Au fost 3 camere in zona respectiva, dar nu cunosc multe amanunte, decat ca el a fost vazut pe camera cand a trecut pe sosea, iar la masinile care au circulat in acea perioada de timp nu se vad numerele de inmatriculare.In Cheltuielile pentru inmormantare inclusiv la IML le-am suportat eu. Reclamatie ca parte civila la politie am facut eu.atat si nimic mai mult. Unde ma pot adresa in continuare, s-au ce pot face mai departe pentru aflarea adevarului si de ce nu si despagubiri morale. Mentionez ca fratele are 3 copii, iar cel mai mic in momentul accidentului era minor. In speranta unui raspuns, multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 14:21, 7 Februarie 2014
In acest caz s-a intocmit un dosar penal.

Solicitati politiei sa va indice nr. dosarului in vederea urmaririi stadiului cercetarilor.

Va recomand sa angajati un avocat care sa va reprezinte la politie, parchet, instanta.
In cazul in care victima este gasit vinovat, din pacate rudele acestora nu beneficieaza de despagubiri.
Si iarasi din pacate in cazul in care vorbim de un accident cu autor necunoscut, in cele mai multe cazuri pentru inchiderea dosarului este scos victima ca fiind vinovat...
Cele relatate mai sus sunt experientele mele acumulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu deces temx temx Buna ziua, am câteva întrebări şi aş dori o părere avizată. În urmă cu o săptămână unchiul meu a fost victima unui accident de circulaţie. În ... (vezi toată discuția)
Daune accident auto vatamare corporala din culpa avram_ion avram_ion buna ziua.in luna august am fost victima unui accident auto in calitate de pasager al unui autoturism care a intrat in coliziune cu un tir pe autostrada ... (vezi toată discuția)
Se suspenda permisul de conducere ? gigelas gigelas Buna seara, In cazul in care s-a produs un accident rutier (lovirea grava a unui pieton [b]PE TRECEREA DE PIETONI[/b]),iar accidentatul a suferit diverse ... (vezi toată discuția)