avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata zi de sarbatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata zi de sarbatoare

in ziua de 24 aprilie, prima zi de paste am lucrat 10 ore(lucrez ca bucatar la o filiala biila romania). aceasta zi mi s-a platit la ore suplimentare simple plus ca mi s-a luat si o zi din liberele pe care le avem in luna respectiva.as dori sa stiu daca s-a procedat corect.
Cel mai recent răspuns: Romeo-Vali , utilizator 20:48, 10 Iunie 2011
zilele de sarbatori legale la firma noastra in cazul in care trebuie lucrate se platesc cu 200% adica dublu daca ati lucrat 10 ore si s-au platit dublu atunci e bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore sarbatoare legala MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o speta: Un angajat lucreaza in luna iunie 169 ore din care 24 sunt sarbatoare legala. Norma pentru luna Iunie este de ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)
Este corect ca în norma lunara de lucru sa nu fie pontata ziua ... #adriana2019 #adriana2019 Este corect ca în norma lunara de lucru sa nu fie pontata ziua de sărbătoare legala, chiar dacă e plătită dublu? (vezi toată discuția)