avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cresterea iepurilor domestici - fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cresterea iepurilor domestici - fonduri nerambursabile

daca ai o mica ferma de iepuri beneficiezi de fonduri neranbursabile de la stat?
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 10:54, 25 Iunie 2011
De ce nu?
Gasiti mai multe informatii pe www.apdrp.ro
Depinde de numar de iepuri (evident sa aiba conditiile sanitar veterinar pentru reproducerea). Hranarea cu terenuri proprii sau nu. Plan de afaceri. Instalarea tineri fermier (masura 112), ferme agricola de semisubsistenza (masura 141), etc.
De ce nu te uiti la firma colaboratora gratuita pentru masura 141 care s-a deschis pentru intocmirea gratuita a dosarului?. Romair consulting, castigatoara de acest proiect pentru a sprijini la intocmirea masura respectiva, a semnat contracte de colaborare cu mai multe firme judeteana de consultanta pentru a implini si implementa proiectul. Nu este publicitate, este un proiect public obligat pentru statul romanesc, prin Ministerul Agriculturi "Servicii de consiliere si consultanta acordate fermierilor care detin ferme agricole de semi-subzistenta in vederea intocmirii planurilor de afaceri si a dosarului de aplicare pentru accesarea masurii 141...": [ link extern ] /
va multumesc frumos cu respect
Romeo-Vali a scris:

daca ai o mica ferma de iepuri beneficiezi de fonduri neranbursabile de la stat?

Raspunsul este NU. Din cauza de ferma mica. Ca sa va calificati pentru cea mai mica finantare prin PNDR, trebuie sa aveti minim 2000 de iepuroaice. Nu stiu daca mai e mica ferma. Ca sa treceti la pragul superior, 6000 de iepuroaice.

Ca sa puteti lua ceva real pentru iepuri, trebuie combinate activitatile agricole. Dar nu stiu atunci daca mai este accentul pe iepuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Ion Vasilescu, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru paduri si fanete Maria.g Maria.g Am auzit in localitatea mea cativa oameni primesc o anumita suma de bani(cca 1500 euro)pt. padurile si fanetele lor avand obligatia sa nu taie padurea si sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene in agricultura lilicrin lilicrin Am inteles ca se acorda fonduri europene pentru agricultura si in special pentru tineri. Ma poate lamuri cineva ce trebuie facut? Multumesc anticipat.:help: (vezi toată discuția)