Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost la primarie cu dosarul cu actele necesare pentru cresterea copilului pana la 2 ani.Acolo mi-au zis,ca trebuie adeverinta de venit si de la tatal copilului(fostul meu sot,pe care nu-l gasesc niciunde). Daca eu intru in concediu pt.cresterea copilului,atunci nu de la mine trebuie numai adeverinta de venit pe ultimii 12 luni? Mai conteaza si venitul tatalui? Stie cineva cumva? Va multumesc anticipat!
Ati aratat "fostul sot", Sunteti divortata? sau in litigiul de divort?.Copilul a fost recunoscut de tata?;;;:sorry: Ca sa pot sa va dau totusi un raspuns
1. OUG 111/2010 spune ca sunt necesare urmatoarele acte:
a) copia actului de identitate al solicitantului si a certificatului de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul ori, dupa caz, de livretul de familie, certificate pentru conformitate cu originalul;
b) actele doveditoare privind calitatea solicitantului si relatia acestuia cu copilul/copiii pentru care solicita dreptul, pentru situatiile prevazute la art. 8 alin.(2);
c) actele doveditoare care sa ateste indeplinirea perioadelor prevazute de art. 2;
d) dovada eliberata de angajator sau organele competente privind veniturile realizate;
e) dovada privind suspendarea activitatii pentru perioada in care se solicita concediul pentru cresterea copilului;
f) orice alte documente care sa ateste indeplinirea conditiilor de eligibilitate.
2. Cred ca voiau o adeverinta din care sa reiasa ca tatal nu beneficiaza de CCC.
3. In aceasta situatie dati dvs. o declaratie in care spuneti care este situatia dvs. familiala si ca tatal nu are cum sa primeasca indemnizatie pentru CCC deoarece actele sunt la dvs. si ca nu stiti nici macar unde se afla
4. Daca nu se lamureste situatia la Primarie atunci luati legatura cu Agentia Judeteana de Prestatii Sociale unde ajunge dosarul dvs. si care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
Studenta gravida
mikyd89
Buna ziua,
Sunt studenta la zi, insarcinata in ultima luna si mai am cateva zile si nasc. As avea doua intrebari.
1. de ce acte am nevoie la internare?
2. ... (vezi toată discuția)