avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... bani de la finante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

bani de la finante

sunt in proces cu finantele pentru o suma de bani deoarece acum 5 ani am adus o masina de afara si eu am primit o instiintarea acum dupa 5 ani ca cica sa facut o greseala la vama si nu mia calculat bine taxa, nu mi se pare corect ca trebuie sa le dau banii respectivi si iam dat in judecata. Luna asta trebuie sa primesc banii pentru recuperare taxa auto de la finante, ca am castig de cauza,am dat in judecata si am castigat cu taxa auto. intrebarea e o sa-mi primesc banii daca eu figurez la ei cu o datorie?

Alte discuții în legătură

Dat in judecata ptr mutatie silviu35 silviu35 AM stat cu o femeie 10 ani in concubinaj mia facut mutatie pe adresa ei. TIMP de 10 ani am avut o dacie,2 garsionere si o casa am acte pe ele pe care aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto GoVanGo GoVanGo In urma cu 7 ani am dat la schimb masina mea pe o alta masina. Dupa 3 zile am realizat ca masina respectiva era furata, revenind titularului de drept in cateva ... (vezi toată discuția)
Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)