avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dat in judecata ptr mutatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dat in judecata ptr mutatie

AM stat cu o femeie 10 ani in concubinaj mia facut mutatie pe adresa ei.
TIMP de 10 ani am avut o dacie,2 garsionere si o casa am acte pe ele pe care aceasta ma pus sa le vind banii sau cheltuit si aceasta ma dat afara.
DIN luna aprilie 2011 am plecat de la ea am placat la o gazda adresa mia ramas aceeiasi.
ACEASTA concubina ma dat in judecata ptr evacuare si plata cheltuielilor de judecata.
IN instanta cu inscrisuri si cu martori pot cere o suma de banii ca mi-am vindut masina,casa si 2 garsionere daune morale.
CUM procedez in final sau trebuie sa deschid alt proces sau stau pe loc aceasta cere evacuarea mea in instanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 12:06, 30 Octombrie 2011
In legatura cu recuperarea banilor pe masina si imobile, slaba sansa, pentru ca se considera ca au fost cheltuieli de care ati beneficiat in comun.
Apoi, mai trebuie sa stiti ca daca formulati in instanta actiune in pretentii, va trebui sa platiti taxa de timbru la valoarea solicitata, plus onorariul unui avocat, pentru ca sigur veti avea nevoie.
Despre evacuare, daca faceti dovada ca locuiti cu chirie in alta parte, dosarul va ramane fara obiect si se va inchide.
" dragostea este oarba " ai dat tare departe interesele tale ,acum .... recuperarea cere alte cheltrueli ,judecata siiiiii .. nu este sigur ca vei castiga . Mai incecrcati o ontelegere amiabila ,aveti dovezi ca bani s-au cheltuit in interesul gospodariei si al concubinei , eventual investitii comune sau numai EA? consultati un avocat ca-i foarte incalcita treaba.
MIA facut o intampinare un avocat iam povestit povestea mia scris cum iam spus eu de masina de imobile dar eu am documente si 2 martori si mia spus ca se judeca evacuarea mea si sa platesc cheltuielile de judecata reclamatului, si reclamantul vrea sa obtina hotarirea judecatoreasca de evacuare mia zis e treaba ta ce faci mai departe dar pierzii si cu martori este adevarat ce mia spus.
sincere regrete si parere de rau ptr d-tra si in special ptr avocatul angajat de dtra ,in sensul ca , daca este adevarat ce relatati privind deontologia sa profesionala , merita o sesizare la biroului national de avocatura Inteleg ca nu s-a angajat ptr prezentarea dtr in instanta , ci numai va intocmit intampinarea situatie in care va recomand sa solicitati amanare ptr a va angaja un avocat B U N ,avand acte de cheltueli in familie aveti sansa de a va recupera o cota parte din bani cheltuiti ,formuland o actiune in pretentii - cu consultarea avocatului. bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt osanbianca osanbianca buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :\"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa imi inmatriculez masina la financiar bogdan1987 bogdan1987 Buna ziua Am si eu o intrebare despre cum pot sa imi inmatriculez masina la financiar deoarece am cumparato acuma si persoana de la care am cumparato nu mia ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj la judecatorie geodoinel geodoinel buna ziua,am fost insurat iar dupa 7 luni de casnicie,fosta sotie s-a intors la vechile obiceiuri nu tocmai ortodoxe si am cazut de comun acord sa divortam,am ... (vezi toată discuția)