buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi impreuna cu el si ca as avea contacte sexuale...mi se pare un lucru jenant #-osa spuna asemenea aberatii mai ales k nu este adevarat si el ca persoana este un om dezonorabil ... un fost (puscarias)X-(X-(X-(X-(X-(#-o ...va rog ajutatima multumesc antcipat!!! osanbianca@yahoo.com :((
denunt nu puteti face ptr ca nu este o infractiune, insa il puteti actiona in instanta ptr prejudicii morale. daca le puteti dovedi, daca puteti dovedi fapta si autorul ei, daca aveti bani de taxe, de avocat, daca... daca...
inainte de a va gindi cum sa cheltuiti banii cistigati, va recomand sa va ginditi la cum dovediti fapta si autorul. simpla afirmatie ca "X a spus ca ..." sau ca "X raspindesti zvonuri despre..." nu sunt suficiente.
ContSters179589
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara Bianca,
Incearca pe cit posibil sa nu te lasi afectata de aberatiile acelui individ.Stiu ca este jenant subiectul,dar cei care te cunosc cu siguranta nu cred ceea ce spune acel individ,cu atit mai mult cu cit cunosc si trecutul lui.Ce virsta ai Bianca,parintii tai stiu ce insinueaza individul?.Nu incerca sa ai prea multe discutii cu el,pentru a nu "intelege ca-l bagi in seama-mai mult decit necesar"
Ignora-l si sa vezi ca se va linisti.:luck:
Buna seara Silvana,am varsta de 16 ani ...parintii mei stiu...mama cu ea locuiesc doar....am povestit cu respectivu asta seara cand m-am intalnit cu el...a venit la mine si ma intrebat ce fac....si iam zis k nu am ce vb cu el si ca am aflat de povestile lui :) ...ma tot intrebat k cine mia zis ...nu iam spus :) mie frica sa nu ma urmareasca,cine stie....