avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt

buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi impreuna cu el si ca as avea contacte sexuale...mi se pare un lucru jenant #-osa spuna asemenea aberatii mai ales k nu este adevarat si el ca persoana este un om dezonorabil ... un fost (puscarias)X-(X-(X-(X-(X-(#-o ...va rog ajutatima multumesc antcipat!!! osanbianca@yahoo.com :((
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:18, 31 Martie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara Bianca.
Ma bucur ca i-ai spus totul mamei tale,asa poti fi ajutata mai mult. Poate ca mama ta va avea influenta in discutia pe care cred ca doreste sa o aiba cu individul respectiv.Sper ca in urma unei discutii civilizate intre mama si individ,acesta din urma sa inteleaga raul pe care il face cu afirmatiile neadevarate la adresa ta,si va renunta in a te mai deranja.:luck:
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punct de vedere juridic puteti intreprinde un sigur lucru,acela de a-l actiona in judecata in civil,solicitandu-i pe calea unei actiuni in pretentii daune morale pentru alterarea imaginii dvs.
Aceasta actiune trebuie timbrata la valoarea pretentiilor emise(la valoarea sumei de bani solicitate)si trebuie dovedita cu probe,acte,interogatoriu,martori ,alte probatorii acceptate de lege,inclusiv copii de pe materialele prin care v-a defaimat.
Aceasta ar fi singura modalitate juridica de rezolvare a problemei,dar aceasta necesita cheltuieli si timp de pierdut prin tribunale.

Parerea mea ar fi ca sa incercati cu ajutorul mamei dvs sau prin alte persoane sau mijloce sa gasiti o modalitate sa il faceti sa inceteze cu astfel de practici.
Daca va ameninta sau va urmareste,anuntati de urgenta politia competenta teritorial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora.am avut un accident.nu stiu daca voi fi nevoita sa platesc bianca93 bianca93 buna ziua..ma numesc bianca si am 18 ani neimpliniti..acum doi ani am avut un accident ..impreuna cu inca doua prietene..proprietarul masinii si soferul.in jur ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru furt Cristina cri Cristina cri Bună! Am avut o problema cu fost șef la care eram angajata,perioada nedeterminata, e puțin lunga povestea încerc sa o scurtez sa mă axez pe subiect am ... (vezi toată discuția)
Avocatnet italia: probleme mari cu vânzătorul la cumpărarea unei mașini, poliția nu mă ajută ContSters492652 ContSters492652 Buna ziua. Am cumparat o masina, de la o firma ce se ocupa cu masini second hand. Am mers cu respectivu sa facem contractu dupa e ma convins sa cumparat ... (vezi toată discuția)