buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi impreuna cu el si ca as avea contacte sexuale...mi se pare un lucru jenant #-osa spuna asemenea aberatii mai ales k nu este adevarat si el ca persoana este un om dezonorabil ... un fost (puscarias)X-(X-(X-(X-(X-(#-o ...va rog ajutatima multumesc antcipat!!! osanbianca@yahoo.com :((
ContSters179589
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara Bianca.
Ma bucur ca i-ai spus totul mamei tale,asa poti fi ajutata mai mult. Poate ca mama ta va avea influenta in discutia pe care cred ca doreste sa o aiba cu individul respectiv.Sper ca in urma unei discutii civilizate intre mama si individ,acesta din urma sa inteleaga raul pe care il face cu afirmatiile neadevarate la adresa ta,si va renunta in a te mai deranja.:luck:
Din punct de vedere juridic puteti intreprinde un sigur lucru,acela de a-l actiona in judecata in civil,solicitandu-i pe calea unei actiuni in pretentii daune morale pentru alterarea imaginii dvs.
Aceasta actiune trebuie timbrata la valoarea pretentiilor emise(la valoarea sumei de bani solicitate)si trebuie dovedita cu probe,acte,interogatoriu,martori ,alte probatorii acceptate de lege,inclusiv copii de pe materialele prin care v-a defaimat.
Aceasta ar fi singura modalitate juridica de rezolvare a problemei,dar aceasta necesita cheltuieli si timp de pierdut prin tribunale.
Parerea mea ar fi ca sa incercati cu ajutorul mamei dvs sau prin alte persoane sau mijloce sa gasiti o modalitate sa il faceti sa inceteze cu astfel de practici.
Daca va ameninta sau va urmareste,anuntati de urgenta politia competenta teritorial.