avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal pentru furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal pentru furt

Bună! Am avut o problema cu fost șef la care eram angajata,perioada nedeterminata, e puțin lunga povestea încerc sa o scurtez sa mă axez pe subiect am fost acuzata de acesta pentru furt ,mi s a deschis dosar penal. ..Am fost în curs de urmărire din luna august 2015,chemata la declarații !precizez ca în perioada denuntuluI eram însărcinată în luna a 6 ,am ajuns chiar și în spital ,am născut prematur una din cauze fiind stresul! Am dovedit după câteva vizite la politie și cu acte ca n am pus mana pe nimic ,a fost o acțiune din partea lui pentru a mă necaji și îmi face rau, am primit zilele trecute ordonanța de clasare a cazului. ..Unde scrie negru pe alb ca nu I am furat absolut nimic!
Idee este .. îl pot da în judecata pentru daune morale?
Mai am deschis un proces cu el...neplata salariilor pe 6luni de zile!;și surpriza au intrat în insolventa eu tot fără bani am rămas. .Prin spitale și pe la Politie la declarații!
Ce mă sfătuiți sa fac?
Cel mai recent răspuns: trailer1234 , utilizator 00:04, 12 Decembrie 2016
Buna seara! Daca angajatorul dumneavoastra a cunoscut ca fapta de care ati fost acuzata este nereala și acesta a depus plangere doar pentru a va sicana si a va face rau atunci el a savarsit infractiunea de Inducere in eroare a organelor judiciare (Art. 268 C.penal): Sesizarea penala facuta prin denunt sau plangere cu privire la existenta unei fapte prevazute de legea penala ori in legatura cu savarsirea unei asemenea fapte de catre o anumita persoana, cunoscand ca aceasta este nereala, se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. In acest caz puteti depune plangere penala si sa va constituiti parte civila in procesul penal cerand daune morale pentru prejudiciul suferit din cauza faptei angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzația de calomnie si defăimare Macesului Macesului O fostă prietenă mi a deschis plângere la poliție pt santaj pe baza unei certi telefonice înregistrate de ea. Este fals. Dar pe baza plangerii am fost ... (vezi toată discuția)
Reclamatie calomnioasa fan23 fan23 din pura razbunare a vecinului care de foarte multi ani incearca prin toate metodele sa ma denigreze atit la servici cit si in localitatea care locuiesc.ani ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata - plangere neintemeiata CarmendiaDinu CarmendiaDinu Buna ziua, in primul rand imi cer scuze pentru greseala de ortografie din titlu! in al doilea rand as avea rugamintea sa ma ajutati, pe cat posibil, in ... (vezi toată discuția)