avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Auto - recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Auto - recuperare bani

am dat bani la cineva sa-mi aduca o masina iar acesta nu mia adus ce iam cerut si am luat o masina tot de la el la un alt pret si nu pot s-a recuperez diferenta de bani cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:24, 20 Septembrie 2015
Daca nu ati incheiat un contract in care sa prevedeti cerintele masinii si suma data ptr achizitie slabe sanse de recuperare a diferentei. Incercati pe cale amiabila, daca nu reusiti va ramane calea instantei de judecata care este lunga si incalcita sau sa le puneti "cruce".
Daca detineti document/martori care sa probeze conventia,scopul utilizarii banilor,puteti sa notificati oficial persoana,puteti sa parcurgeti procedura medierii sau in final sa va adresati instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie marianacostantino marianacostantino In august 2014 am dat cu imprumut 5000 ron unui prieten de familie bani pe care eu iam luat de la o familie sub forma de imprumut.acestia mau pus sa fac o ... (vezi toată discuția)
Probleme in raport cu o pfa wikingul wikingul Buna ziua, Am contractat cu o PFA executarea unei mobile de bucatarie in data de 7 dec. 2013 si am achitat un avans cerut de el circa 75% pentru ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de înºelãciune? all3ss1o all3ss1o Buna tuturor, stiu am mai postat acest subiect pe forum dar atunci era doar asa stipulativ deci nu era ceva concret acu s-a concretizat si sincer nu stiu ... (vezi toată discuția)