avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi acuzat de înºelãciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi acuzat de înºelãciune?

Buna tuturor,

stiu am mai postat acest subiect pe forum dar atunci era doar asa stipulativ deci nu era ceva concret acu s-a concretizat si sincer nu stiu ce sa fac despre ce ar fi vorba
am colaborat cu un om dintr-o alta localitate fata de mine pentru realizarea a unui website... mia platit 300 de euro avans si am inceput lucrarea am incheiat si o conventie .... totul a mers ok 2 saptamani eu am inceput sa construiesc respectiv sa optimizez primele doua puncte din conventie la care el a venit cu inbunatatiri in plus fata de ce a ce era trecut in conventie ... normal si eu am zis ca trebuie sa plateasca mai mult la care el s-a suparat si a zis ca acuma vreau sa il jegmanesc de bani si schimb pretul proiectului dupa ce am incasat deja avansul respectiv.. la care eu am zis ca nu am schimbat eu de capul meu s-a schimbat cerintele fata de proiect la cele exzistente hotarate in comun acord a mai agaugat noi cerinte dar asta dupa ce am incasat eu avansul respectiv ... S-a suparat si a plecat la alt programator iar pe mine ma streseaza si ma hartuieste odata sau de doua ori la saptamana sa ii dau bani inapoi ca nu costa atata la alti programatori ce iam facut eu acolo si ca l-am fraierit, iar vineri a zis ca pleaca la politie sa depuna plangere de inselaciune.. Precizez ca in momentul in care mia trimis avansul lam pus sa imi dea si o declaratie pe propria raspundere ca fisierele ce a ce iam trimis in momentul avansului ca si garantie (lucruri facute de mine parti al proiectului de care are el nevoie cateva si free de pe internet) si ca nu pleaca la alt programator si orice schimbare de conventie se va solutiona pe cale amiabila de catre noi el a semnat si a stampilat conventia.. in plus el spune ca ce a ce am facut eu pe hostingul lui nu valoreaza nici 80 de euro si vrea sa ii platesc si factura de telefon pe care la vorbit cu mine el spune ca a facut cost suplimentar 100 de euro vorbind numai cu mine ....

Acuma intrebarile mele sunt urmatoarele :

1. Poate el sa ma acuze de inselaciune la organele de Politie?
2. Poate el sa invoce faptul ca la mine sunt alte preturi ca si la alti programatori si dupa semnarea conventiei sa imi spuna chestia asta ?
3. in cazul in care depune o plangere la Politie ce se va intampla cum ati mai zis nu constituie fapta penala asta ..?
4. Poate el sa imi impuna si costurile de telefon pe care la realizat vorbind cu mine ?
5. Daca se ajunge la judecata unde se va judeca procesul la mine sau in alta localitate de unde este el ?
6. In momentul in care el s-a suparat ma inchis accesul la hostingul lui, el din momentul acela poate sa faca ce vrea el acolo, pot eu sa dovedesc ca am lucrat pentru el si cat din moment ce am muncit pe hostingul lui fara salvare la mine in pc?
Va multumesc foarte frumos si astept raspunsurile voastre..... =D> :(
Cel mai recent răspuns: all3ss1o , utilizator 17:43, 30 Iunie 2013
El va poate acuza de orice vrea dar ii trebuiesc si probe ptr asta..daca aveti incheiata o conventie cu respectivul si a-ti respectat-o puteti sta linistita..
Eu lam respectat el a fost cel care a modificat cerinte nu eu dar eu asta nu pot sa il probez ca doar era o conv prin telefon... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Client nemultumit all3ss1o all3ss1o Buna ziua in urma cu o luna am preluat un client la care trebuia sa realizez un scipt pentru internet cu anumite specificatii date . Am incheiat si o ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)
Cui aparþine competenþa teritorialã de soluþionare a cererii în speþa de mai jos? all3ss1o all3ss1o In urma cu o luna si ceva am incheiat un conventie contract cu un client care dorea un website si optimizarea a unui website deja exzistent . Am incasat un ... (vezi toată discuția)