avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Client nemultumit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Client nemultumit

Buna ziua

in urma cu o luna am preluat un client la care trebuia sa realizez un scipt pentru internet cu anumite specificatii date . Am incheiat si o conventie cu dl respectiv pe tot ce trebuie realizat am si primit un avans de 300 de euro din valoarea proiectului . Totul a decurs bine pana el a venit cu noi si noi modificari aduse proiectului eu iam comunicat ca daca este o modificare trebuie sa se modifice si pretul proiectului initial din cauza ca este foarte mult de munca realizarea lui de la 0 ! Si el mia zis cum modific eu pretul dupa un acord semnat intre el si mine ! Eu in momentul acela mam oprit din executarea scriptului la momentul acela un site era deja optimizat si facut pentru el lucrasem aproape 2 saptamani la el si iam mai instalat un magazin on line sa echilibram avansul !El a plecat a cautat alt programator din cauza ca nu ii place pretul meu la ura s-a adeverit ca nici pretul lui celalalt nu ia placut . Iar acuma ce da Dumnezeu revine pe internet si lasa tot felu de mesaje ca eu sunt tepar si ca eu lam tepui pe el de nush cati bani si chestiii de astea desi eu am convenit o intelegere cu el telefonica ca am echilibrat avansul si in total lucrasem 3 saptamani pentru el si el mia zis ca nu mai are nici o pretentie de la mine . Spuneti si dumneavastra cum ma pot apara eu in cazul in care merge sa depuna plangere la politie pentru inselaciune?
Multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: all3ss1o , utilizator 09:06, 1 Iulie 2013
Aveti o conventie scrisa in acest sens, in care se prevede la ce va obligati?
Nu cred ca poate fi vorba de inselaciune. Cel mult de o neexecutare a contractului, raspunderea e de natura civila.
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
kali26, utilizator
Da este o conventie incheiata intre mine si domenul respectiv dar credetima ca nu imi place sa umple internetul de prostii despre mine . Cum asi putea iesi din treaba asta ?
nu poate fi vorba de inselaciune. in contract trebuia sa inscrieti care sunt obligatiile fiecarei parti, penalitatile aplicate, modalitatea de receptie a lucrarii, etc. pentru modul in care intelege sa va faca "reclama" ii puneti cere daune in instanta.
Trimite-ti o notificare prin executor in care ii explicati situatia pe larg, la ce v-ati angajat dvs. sa-i executatii si ce pretentii a avut acesta pe final.
De asemenea mentionati ca i-ati executat pana la urma o lucrare la care a cazut de acord. Pe final atrageti atentia ca daca va mai aduce acuze de genul mentionat il veti actiona in instanta!
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
kali26, utilizator
Am inteles cat ar costa un astfel de notificare prin executor?

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de înºelãciune? all3ss1o all3ss1o Buna tuturor, stiu am mai postat acest subiect pe forum dar atunci era doar asa stipulativ deci nu era ceva concret acu s-a concretizat si sincer nu stiu ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)
Cui aparþine competenþa teritorialã de soluþionare a cererii în speþa de mai jos? all3ss1o all3ss1o In urma cu o luna si ceva am incheiat un conventie contract cu un client care dorea un website si optimizarea a unui website deja exzistent . Am incasat un ... (vezi toată discuția)