avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vanzare cumparare-masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vanzare cumparare-masina

am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam inteles la un pret de 6000 de lei. dupa ce am facut masina a venit omul sami dea restul de bani dar sa razgandit si a vrut sa mai imi dea doar 2000 de lei.nu am vrut sai dau masina si nu am de unde sai restiui banii care mi ia dat respectiv 1000 de lei.ma amenintat ca se duce la politie.ce mi se poate intampla.mentionez ca cei 1000 de lei mi ia trimis prin posta romana mandat online.
Ce mi se poate intampla daca se duce la politie????
Cel mai recent răspuns: gogu00772 , utilizator 19:14, 20 Februarie 2012
Va poate face plangere penala pentru inselaciune.
pai si in cazul asta ce trebuie sa fac?sai dau masina de 1500 de euro pe 500?
Inteleg ca, cumparatorul-promitent va dat suma de 1000 lei prin posta. Dvs ati avut un antecontract de vanzare-cumparare cu el? Ati stipulat in el ca daca nu va plateste suma de 5000 lei pana la data x pierde suma de 1000 lei platita cu titlu de avans?
nu am facut nimic scris cu el.a venit a vazut masina si a spus da o cumpar.fao ca o cumpar,intre timp ma sunat si ma intrebat daca am facuto,iam spus ca inca nu cumparasem piesele dar nu ma programase mecanicul,si mia spus ca imi trimite un avans de 1000 de lei prin posta romana mandat online ca sa scot anuntul cu masina dupa net.mia trimis omu banii am scos anuntul la o saptamana lam sunat ca este masina gata si cand a venit a zis "omule mai intarziat prea mult si nu iti mai pot da 5000 de lei iti mai dau 2000 peste cei 1000" logic ca lam refuzat si mia cerut banii inapoi si iam spus ca nu am de unde sai dau sa astepte sa vand masina sau sa gasesc pe cineva care sa ma imprumute si ii restitui banii.nu a vrut si mia zis ca daca nu accept 2000 de lei se duce la politie sa faca plangere ca iam furat banii.
Pai dvs aveti dovada de la posta. cu ce scop v-a trimis banii?
ce scrie pe documentul cu care Dvs ati ridicat acei bani?

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept de delapidare, sunt chemat să semnez o declarație Adrian Tatu Adrian Tatu Am lucrat ca si Curier la un angajator find in colaborare cu o firma de curierat am avut un mic incident cu autoturismul niste plastice sparte (am alunecat ... (vezi toată discuția)
Buna - cerere de restituire bani ktoni2009 ktoni2009 Buna am siveu o intrebare acum 3 ano gagigca din ungaria mia trimis 15000mii de forinti din care 130 000de mi iam trimis inapoi nu are nici o hartie legalizata ... (vezi toată discuția)
Talon retinut de mecanicul la care mi-am facut masina ATSOnesti ATSOnesti am o mare problema foarte grava si doresc sa stiu daca mar putea ajuta cu ceva politia acum ceva timp in urma am dus masina la reparat la un mecanic auto ... ... (vezi toată discuția)