avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... nu pot sa imi inmatriculez masina la financiar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

nu pot sa imi inmatriculez masina la financiar

Buna ziua
Am si eu o intrebare despre cum pot sa imi inmatriculez masina la financiar deoarece am cumparato acuma si persoana de la care am cumparato nu mia eliberat fisa fiscala , in momentul cand am sunato mia zis k are amenzi si impozitul la masina ne platit . Asi dori si eu sa stiu cum as putea sa procedez in acest caz . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 20:22, 10 August 2009
fie merge si isi plateste amenzile si impozitul urmand sa va dea certificatul fiscal fie il dati in judecata.
nu va puteti inmatricula auto fara intregistrarea la financiar iar inregistrarea la financiar nu se face fara certificatul de la vechiul proprietar.
eu am facut toate actele cu vechiul propietar dar nu am stiut k mai trebuie si fisa fiscala daca stiam k imi trebuie nu ii dadeam toti bani pe masina #-o dupa ce iam facut identificarea am aflat k nu pot sa o inscriu pt k nu am fisa fiscala de la vechiul propietar X-(
Asa e , nu puteti inmatricula autoturismul fara fisa de inmatriculare vizata de Primarie. In alta ordine de idei daca nu va intelegeti cu vechiul proprietar asupra amenzilor pe care le are si nu le a achitat , puteti introduce o actune in instanta.
buna ziua as vrea sa stiu daca pot cere daune in cazul in care il dau in judecata pe vechiul propietar
:).. la ce suma va ganditi?... si care este motivatia?

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal si amenda - nu exista nici o cale prin care sa imi pot inmatricula masina? hino hino buna ziua! am cumparat o masina.initial propietarul mia zis ca nu are datorii la stat si imi poate scoate fiscalul.dupa ceva timp a zis ca a aflat recent ca ... (vezi toată discuția)
Imatricularea unui autoturism andreixy82 andreixy82 am cumparat o masine si nu pot sa optin certificat fiscal, ce pot face ca so inmatriculez pe numle meu ?/persoana de la care am cumparat masina nu era ... (vezi toată discuția)
Dilema- incurcatura in actele masinii Ghost Ghost Salut .AM si eu o problema ... am cumaparat o masina de la cnv si am o problema cu actele va povestesc si imi ziceti ce tre s fac .....deci am luat masina ( ... (vezi toată discuția)