Buna ziua
Am si eu o intrebare despre cum pot sa imi inmatriculez masina la financiar deoarece am cumparato acuma si persoana de la care am cumparato nu mia eliberat fisa fiscala , in momentul cand am sunato mia zis k are amenzi si impozitul la masina ne platit . Asi dori si eu sa stiu cum as putea sa procedez in acest caz . Va multumesc
fie merge si isi plateste amenzile si impozitul urmand sa va dea certificatul fiscal fie il dati in judecata.
nu va puteti inmatricula auto fara intregistrarea la financiar iar inregistrarea la financiar nu se face fara certificatul de la vechiul proprietar.
eu am facut toate actele cu vechiul propietar dar nu am stiut k mai trebuie si fisa fiscala daca stiam k imi trebuie nu ii dadeam toti bani pe masina #-o dupa ce iam facut identificarea am aflat k nu pot sa o inscriu pt k nu am fisa fiscala de la vechiul propietar X-(
Asa e , nu puteti inmatricula autoturismul fara fisa de inmatriculare vizata de Primarie. In alta ordine de idei daca nu va intelegeti cu vechiul proprietar asupra amenzilor pe care le are si nu le a achitat , puteti introduce o actune in instanta.