avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat fiscal si amenda - nu exista nici o cale ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat fiscal si amenda - nu exista nici o cale prin care sa imi pot inmatricula masina?

buna ziua!
am cumparat o masina.initial propietarul mia zis ca nu are datorii la stat si imi poate scoate fiscalul.dupa ceva timp a zis ca a aflat recent ca are o ameda de vreo 4000 lei si ca nu mai poate scoate fiscalul.amenda a luat-o in felul urmator:acum cativa ani a vandut o alta masina pe care noul proprietar nu a trecut-o pe numele lui.noul proprietar a pus un afis cu de vanzare pe masina si si-a luat amneda,care a venit la propietarul din acte.
eu ce pot face?
pot merge la finante sa cer sa platesc pentru masina ce am cumparato eu?
proprietarul din acte a zis ca il da in judecata pe cel care a luat amenda, sa il mai astept un timp...nu exista nici o cale prin care sa imi pot inmatricula masina in timp ce se judeca ei?
ce solutii am?
Cel mai recent răspuns: BilliboiB , utilizator 12:01, 8 Martie 2011
Singura solutie este sa asteptati rezolvarea problemelor fiscale ale vanzatorului,din pacate pt dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot masina din.finante Salupe1 Salupe1 Salutare la toti,am o nelămurire si nu stiu unde si ce sa mai fac,am vandut o masina anul trecut,am făcut actul de vanzare/cumparare,fisa tot,am fost la ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa imi inmatriculez masina la financiar bogdan1987 bogdan1987 Buna ziua Am si eu o intrebare despre cum pot sa imi inmatriculez masina la financiar deoarece am cumparato acuma si persoana de la care am cumparato nu mia ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto AndreiLT AndreiLT Buna seara, nu stiu cum sa zic daca este o problema sau nu. Am cumparat o masina si nu am facut act de vanzare cumparare intre mine si persoana de la care am ... (vezi toată discuția)