avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum scot masina din.finante
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum scot masina din.finante

Salutare la toti,am o nelămurire si nu stiu unde si ce sa mai fac,am vandut o masina anul trecut,am făcut actul de vanzare/cumparare,fisa tot,am fost la finanțe/primarie,au facut copi la toate actele,miau dat fiscalul lam dat la viitorul proprietar,si anul acesta mia venit la impozit de plata ca eu as avea masina ca proprietate ca nu mia scoso pentru ca nu iam dus certificat de radiere ca a înmatriculat viitorul proprietar pe numele,si nu imi scoate masina pana nui il duc,acum am ramas doar cu actul vanzare/cumparare si copie carte indentitate,cum sa fac ca nu mai dau de cumparatoul masini???????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:50, 6 Martie 2017
Solicitati oficial la SPR evidenta auto sa va comunice detinatorul actual al vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare vehicul Danieladanaa Danieladanaa Buna seara. Am o mica intrebare, acum 30 de zile am cumparat o masina, am facut act vanzare cumparare, am inscris-o la primarie si am circulat cu ea fara sa o ... (vezi toată discuția)
Pierdut contract vanzare-cumparare auto booghie booghie Buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism. Am incheind un contract de vanzare-cumpare si am radiat autoturismul de la circa financiara de care ... (vezi toată discuția)