avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare auto

In urma cu un an am vandut o masina am scoso de la financiar am facut acte de vanzare, persoana care a cumparat-o nu a inscris-o pe numele lui acum eu am primit o amenda de rovinieta .Am cautat persoana caruia iam vandut-o doar k el a da-to la altcineva (vAandut-o).Ce pot face in cazul asta sa nu mai apar la politie ca proprietar?.El inca circula cu talonul pe numele meu .Ce se intampla dak el va face accident?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:14, 19 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru solutionare informati oficial SPR evidenta auto si CNADNR ca dv nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului ,pe care l-ati instrainat la data X si anexati copie document vanzare cumparare
Referitor la amenda rovinieta ,pana la clarificarea detinatorului auto,este de preferat sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la primirea PV contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Constantin8318 Constantin8318 Buna ziua!! Astazi am primit un plic ce contine o amenda de rovinieta neplatita la o masina pe care am vanduto in decembrie anul trecut!! Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta Marius M Marius M In ianuarie 2016 am vandut masina. Am incheiat contractul de vanzare cumparare si am certifica de radiere fiscala din ianuarie 2016. Acum, la sfarsitul ... (vezi toată discuția)