In noul Cod al Muncii, cumulul de functii la acelasi angajator este posibil si se poate face in baza contractului individual de munca.
In schimb nu exista reglementari, norme metodologice care sa spuna CLAR-LEGAL depre acest cumul. De aceea v-as adresa cateva intrebari in legatura cu acest cumul la acelasi angajator(bugetari)
1)O persoana poate cumula a doua functie cu norma intreaga??
(Unii spun ca nu, deoarece intervine max de 48 ore pe saptamna, altii..spun ca acest nr de ore sunt pentru fiecare contract in parte...dar sunt numai pareri...)
Care este ADEVARUL in spiritul noului Cod al Muncii si a celor de la ITm care talc malc
2)Si cum se face incadrarea??
pana la apariatia lLEgii 330..284..285 am facut incadarea dupa OUG 10/2008.Acest OUG 10/2008 a fost agbrogat, iar conform noilor legi-care vb ceva de faptul ca incadrarea se face prin asimilare???!!!, ei bine...la momentul acesta , functia pe care trebuie s-o cumulez nu am cu ces-o asimiliz, deoarece nu mai exista in unitate o alta functie asemanatoare, si nici nu a mai fost incadrat cineva in acesta functie, recent.
Deci eu, din ce put al gandirii fac salariu???#-o
Salarii contractuali
Petro38
am urmatoarea situatie: o institutie a facut corectii la salarii, in luna dec 2017, pt perioada iunie - dec 2017, calculand astfel:
inainte de corectie, spre ... (vezi toată discuția)