avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cursuri de specializare ptr. a deveni PFA...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cursuri de specializare ptr. a deveni PFA...

va rog sa-mi spuneti cui ma adresez ptr cursuri de specializare??
( legumicultura ma intereseaza )
mersi frumos! :)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:12, 13 Iunie 2011
Incercati la AJOFM poate fac cursuri de specializare pentru Lucrator calificat în culturi de câmp si legumicultura
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vedeti pe la liceele cu profil agricol. Ele mai organizau cursuri pentru cei care doresc sa acceseze fonduri structurale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri expert accesare fonduri europene Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)
Calificare la locul de munca gina.lucia gina.lucia Buna ziua! M-ar interesa sa stiu daca se pot face calificari la locul de munca si cum se procedeaza?. Aveti idee in Constanta cine face astfel de ... (vezi toată discuția)