avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu, incompetenta judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu, incompetenta judecatoreasca ajutor

buna ziua, ma numesc andrei, si am fost judecat pt violare de domiciliu, al 2,si condamnat la 3 ani cu executare pt o fapta pe care nu am comis o ! mai exact in urma unei agresiuni asupra socrilor mei, acestia avind un magazin intr un sat, cu o persoana foarte recalcitranta, si cu o familie la fel,acestia fiind prezentati chiar si in unele emisiuni tv, ocupindu se cu tot feleul de lucruri ilegale, am fost sa clarific situatia la acestia acasa, fiind insotit de cumnatul meu si de un prieten, agresorii au sarit la noi cu furcile si apoi au chemat politia prin 112,si ne au facut reclamatie pt mai multe lucruri,printre care talharie, violare de domiciliu,distrugere,lovire, amenintare,si la un timp dupa ce in prima faza am primit din partea politiei neinceperea urmaririi penale, au pus avocati si au reintors dosarul, si pina la urma am fost trimisi in jud eu si cumnatul meu pt violare de domiciliu,in baza unui proces verbal de delimitare a propietatii intocmit la 1 an de la incident,acestia neavind gard,la momentul incidentului,in locul unde s a petrecut incidentul,iar cind am cerut la procuratura, sa d sefaca pv de delimitare , acestia s au dus acasa si au tras niste sarme, cu care au delimitat,iar in plus au pus martori mincinosi doar din familie,frati, copii, cumnati.circa 8 persoane ,din care o persoana se specifica in pv al politiei care a sosit dupa ce a fost solicitata prin 112,se stipuleaza ca a sosit ulterior incidentului,dar dupa spusele reclamantilor a fost acolo tot tmpul . sint acum definitiv,am avut ca cale de atac doar recursul,normal la instanta de fond in incheiere se mentiona ca poate fi atacata cu apel, apoi recalificandu se in recurs la curtea de apel ploiesti !mentonez ca eu nu am pasit in curtea acestoe persoane,am avut o altercatie, dar aceasta s a desfasurat in drum,in dreptul unui teren neimprejmuit,in plus in acest dosar mi s a gresit si cnp ul,inca din stadiul de urmarire penala,as dori daca acum se mai poate face ceva pe cale legala ?

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu adriana24 adriana24 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati pentru solutionarea problemei urmatoare: -impreuna cu fratele meu suntem coproprietarii unui imobil alcatuit din doua ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala Am_i Am_i De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)
Lovita in curte de o fosta cumnata raissa2007a raissa2007a buna ziua!mama mea a fost lovita in curte casei sale(acum se afla in proces de partaj) de o fosta cumnata,tatal meu fiind in spital la acea data.poate fi ... (vezi toată discuția)