avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silia
Discuție deschisă în Executare silită

executare silia

Buna ziua,
Am fost executata silit pentru plata neplata unei cheltuieli de judecata. Am achitat in urma somatiei suma respectiva. Cum procedez pentru stingerea creantei ?
Va multumesc
nu trebuie sa faceti nimic special, insa e bine sa pastrati dovada platii pentru eventualele "somatii intarziate" pentru aceeasi suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu pfa MrDerpson MrDerpson Salut, Astazi am fost sa ridic o recomandata de la posta. Kinder Surprise de la ANAF: somatie + titlu executoriu (pe ambele este trecut numarul dosarului de ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)
Plata daune de judecata nenea toto nenea toto buna ziua am pierdut un proces ,si am de plata daune de judecata catre parat. In sentinta nu se specifica in cat timp ,sau cum trebuie platit .(toata suma ... (vezi toată discuția)