avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asociat unic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociat unic

In cazul unui asociat unic care are contract incheiat cu casa de pensii si care achita contributia la pensii suma inscrisa in cartea de munca reprezinta suma la care se calculeaza toate retinerile? Perioada lucrata de un asociat unic se considera vechime? Dupa unii nu se considera vechime.
Daca achiti toate darile lraportate la salariuul brut pe care il stabilesti , se considera vechime in munca si se adauga anual la pensie .Salariul din carnetul de munca reprezinta salariul brut de incadrare care nu poate fi mai mic decat salariul minim pe economia nationala pentru 8 ore de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu functionar public ada202002 ada202002 Buna ziua, am urmatoarea problema. am salatiu de baza minim, di un sp de 10 %, im momentul aceta. Ce as dori sa stiu eu la salariu minim nu se pune vechimea? ... (vezi toată discuția)
Contract de munca presedinte asociatie de proprietari okdaniok okdaniok Buna. Este considerata vechime in munca perioada in care un presedinte de asociatie de proprietari isi exercita functia? Presedintele de asociatie poate fi ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie -punctaj lunar coraliana coraliana X-(X-( Va rog sa-mi spuneti, la calculul pensiei , pentru stabilirea punctajului lunar care salarii se iau in calcul si la ce se raporteaza? De ex a ... (vezi toată discuția)