Am dosarul pentru despagubire intocmit de mai muli ani, s-a tot plimbat cand la judet la prefectura, cand la Bucuresti...in sfarsit ....saptamana trecuta am aflat de la Consiliul local ca a fost evaluat terenul expropriat de catre un evaluator si ca trebuia sa ma prezint si eu la Primarie .Cum sa ma prezint daca nici macar nu am fost informat ,pe nici o cale, bine ca aveam drum pe acolo intamplator ca altfel nici acum nu stiam.
As dori sa stiu in ce faza ma aflu , daca s-a facut evaluarea de catre o comisie de evaluare si ce pasi trebuie urmati mai departe.Dosarul meu a fost tras la sorti de calculator inainte de aceasta evaluare ?Nimeni nu da nici o informatie , parca ar fi ceva secret....cred ca vor sa amane cat mai mult.Ce urmeaza dupa evaluare,ce trebuie sa fac eu pentru a-mi urmari dosarul si pentru a nu fi ignorat in continuare?Cat mai poate dura pana la primirea propriuzisa a despagubirlor(bani cash)?
Va multumesc anticipat,
Trebuie sa va adresati cu o cerere scrisa Primariei si sa solicitati acordarea despagubirilor, sau sa vi se raspunda in ce stadiu se afla procesul de evaluare a acestora. Sunt obligati sa va raspunda in cel mult 30 de zile, daca nu, puteti sa-i actionati in pe Legea 544/2001 privind accesul liber la informatii de interes public.
Anrp si legea 10
nante
Eu ma chinui din 2007 sa ajunga dosarul meu intocmit in baza Legii 10, la Comisia din ANRP. Dupa inregistrarea lui in 2005, si obtinerea evaluarii terenului in ... (vezi toată discuția)
Dosar (cerere ?)anrp
liniuta
Buna ziua , mi sa stabilit cuantumul unei despagubiri in echivalent prin hotarare judecatoreasca , dosarul catre anrp il fac eu sau pe baza cererii depuse la ... (vezi toată discuția)