avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu pre/post natal si indemnizatie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu pre/post natal si indemnizatie crestere copil

Care sunt veniturile care se iau in calcul?
Eu beneficiez de o bonificatie pentru sanatate( in sensul ca lunar angajatorul ne deconteaza diverse medicamente/servicii medicale pentru care se plateste si impozit) si de asemenea beneficiem de diverse prime(pt activitatea din anul precedent, de vacanta , de Paste/Craciun). Acestea se iau in calcul?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil andrada80 andrada80 Buna ziua Sunt in urmatoarea situatie: - voi naste cam pe 1 noiembrie 2016 - as vrea sa intru in concediu de maternitate incepand cu 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatiile de crestere a copilului - baza calcul AnaBianca AnaBianca Buna ziua, Puteti sa imi spuneti cum se calculeaza indemnizatie lunara in cuantum de 85% din media veniturior nete realizate ultimele 12 luni din ultimii 2 ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarilor de sanatate in cazul in care ai o activitate independenta pe langa serviciul la stat stirbug stirbug am un pfi neinregistrat la finante(colaborez cu o firma cu conventie civila pe baza de comision).sunt angajat si la stat unde unitatea retine si vireaza 5,5% ... (vezi toată discuția)