avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare logan
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare logan

poate sa-mi spuna cineva daca in cazul unui logan nou ,achizitionat cu plata integrala in anul 2008 ,octombrie, la care s-a platit taxa de poluare de 1000 lei ,se poate solicita recuperarea taxei in instanta si care este baza legala?

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare auto vinczeelisabeta vinczeelisabeta Am cumparat o masina in iulie anul 2007 pentru care am platit o taxa de inmatriculare 5300 lei.In anul 2008 am depus cerere la finante pentru recuperarea taxei ... (vezi toată discuția)