avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce drepturi au bancile?
Discuție deschisă în Executare silită

ce drepturi au bancile?

Buna seara,

O persoana are poprire pe salariu de la banca X, banca retinandu-i luna de luna, o treime din salariu. Ce drepturi are aceasta banca asupra veniturilor persoanei in cauza? Are dreptul sa blocheze contul/cardul de salariu desi retine din acesta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 18:52, 16 Iunie 2011
are dreptul sa retina lunar o suma. contul sau cardul nu are voie sa il blocheze.
contul poate fi blocat.
sumele de bani care intra in contul curent pot avea orice sursa, nu doar salariul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale CORNEA CONSTANTIN CORNEA CONSTANTIN Buna ziua , problema mea este urmatoarea ,am cotractat un credit de nevoi personale la o baca RXXXX, cu o rata de 700 ron lunar, in februarie 2014 am ramas ... (vezi toată discuția)