avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea carnetului anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea carnetului anulat

in iulie 2010 mi sa luat carnetu ptr conducere in stare de ebrietate,in 12 ianuarie 2011 am avut proces si la prima infatisare ma si judecat doamna judecatoare dandu/mi 10 luni inchisoare cu suspendare si ceva amenda 300 sau 400 lei,in fine.in 12 ianuarie 2012 fac un an de la proces,intrebarile mele sunt: Pe 13 ianuarie 2012 pot da carnet? ma pot inscrie la scoala de soferi mai devreme de 13 ianuarie? trebuie sa fac scoala din nou mai exact conducere etc?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:18, 18 Iunie 2011
Va puteti prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis, pentru toate categoriile avute anterior, dupa trecerea a 6 luni de la data executarii pedepsei amenzii si a pedepsei privative de libertate, trebuind sa faceti dovada faptului ca sunteti apt medical si ca s-a implinit termenul de 6 luni de la executatea acestor sanctiuni.
Din cate cunosc daca a fost vorba de o condamnare cu suspendare este nevoie sa treaca un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de anulare a permisului. Deabia atunci puteti depune actele pt obtinerea unui nou permis.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis rares85 rares85 Buna ziua ,pe data de 21 ianuarie 2010 am avut procesul care s-a terminat la prima infatisare,acuma de cand ramane definitiva hotararea de condamnare si cand ... (vezi toată discuția)
Permis auto anulat_ adryanb27 adryanb27 in cazul unei condamnari de 1 an cu suspendare, pentru conducerea unui auto neinmatriculat, intervine si anularea permisului auto. se face scoala de soferi ... (vezi toată discuția)