avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara

Buna seara,

Va rog frumos, puteti sa-mi spuneti si mie la ce articol se afla ajutorul in cazul in care un angajat decedeaza si un membru din familie, de gradul I poate beneficia de cele 3 salarii de baza. Caut articolul si nu-l gasesc.

Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: catalinmihai , utilizator 12:16, 20 Iunie 2011
Multumesc pentru ajutor!
Voi aplica Legea 263/2010
Dar nu mi s-a raspuns la o intrebare...
Cui ii ofer cererea cu dovezile? Firma la care a lucrat angajatul?

In schimb concluzia referitor la legislatie?
UN talmes-balmes !
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
catalinmihai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces vichisor vichisor Nu stiu daca am postat bine aici,imi cer scuze daca nu.Acum 2 zile unui coleg al meu i-a decedat tatal si vrea sa stie daca firma la care lucram este obligata ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare/deces georgiapopa georgiapopa Buna ziua, ajutorul de inmormantare poate fi platit de orice angajator unui salariat caruia i-a decedat mama? Sau trebuie indeplinite anumite conditii? Este ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces acordat la autoritatile publcie locale serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Am si eu o mare dilema. A) Potrivit art. 51 lit. a) si d) din CCM la nivel national se prevede ca: Art. 51. - in afara de ajutoarele prevazute de lege, ... (vezi toată discuția)