avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de post grafician COR 411302
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de post grafician COR 411302

Buna ziua,
Va rog tare mult sa ma ajutati cu o fisa de post pt Grafician calculator - COR 411302
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 20 Iunie 2011
Model de o astfel de fisa de post gasiti accesand link-urile de mai jos:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post administrator societate comerciala marina06 marina06 in firma functia de conducere este detinuta de administrator, eu pot completa fisa de post cu toate atributiile care le cred eu de cuviinta pe care spre ... (vezi toată discuția)
Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca carmenutza_86 carmenutza_86 buna ziua.unde as putea gasi model contract colectiv de munca service auto? toate 2017 model contract de munca pentru administrator service,fisa postului ... (vezi toată discuția)