avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revizuirea hotararii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revizuirea hotararii

Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile (de la curtea de apel). La tribunal sau la curtea de apel?
Cel mai recent răspuns: Liliana Tanase , utilizator 07:31, 22 Iunie 2011
Din moment ce a castigat la instanta de fond (Tribunal) iar la recurs (Curtea de Apel) a pierdut, ce deduceti? Nu deduceti ca doreste revizuirea hotararii Curtii de Apel? Nu considerati ca instanta de recurs a evocat fondul, din moment ce doamna sustine ca a pierdut la Curtea de Apel? Deci, la Curtea de Apel se depune cererea de revizuire.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius”, Avocat
Vreau sa va spun ca, nefiind de specialitate, sunt complet dezorientata de raspunsurile primite. Inca nu am aflat la ce instanta sa ma adresez. Nu am un avocat care sa ma reprezinte, am hotarat sa ma reprezint singura, dar nu sunt lamurita la ce instanta trebuie sa depun cererea. Poate primesc un raspuns care sa ma edifice (chiar si in privat la e-mail lili_tase@yahoo.com). Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cazuri se poate face cerere de revizuire a unei hotarari pronuntate in recurs? bensilili bensilili in ce cazuri se poate face cerere de revizuire a unei hotarari pronuntate in recurs? (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila --curte de apel lordionis lordionis Buna, O hotarare IREVOCABILA data de o curte de apel, in termen de cati ani poate fi atacata cu REVIZUIRE? (vezi toată discuția)
Revizuire ipop ipop Buna, Hotararea IREVOCABILA poate fi revizuita? Care este limita de timp in care aceasta poate opera? (vezi toată discuția)