avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... fiscul poate executa o proprietate aflata sub ipoteca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

fiscul poate executa o proprietate aflata sub ipoteca de rang 1 a unei banci?

salut,
am un credit la o banca, credit la care girant cu un imobil este o persoana ce acum are de platit TVA la stat, in urma actiunii demarate recent de ANAF (recuperare TVA de la dezvoltatori imobiliari persoane fizice)

cum ma poate afecta un eventual sechestru al fiscului, pe imobilul aflat sub ipoteca?

multumesc anticipat pentru raspunsuri / solutii

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Credit cu garantie imobiliara societate comerciala Bibix Bibix Buna ziua, Am avut un credit la banca cu garantie imobiliara(proprietate persoane fizice). Intre timp societatea a intrat in faliment iar banca a si executat ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit un imobil ipotecat pentru un credit neplatit al unui coproprietar? gabyte00 gabyte00 Buna ziua, am o intrebare la un caz mai special. Eu si cu fratele meu detinem prin mostenire cate 3/16 din apartament, restul mama noastra. Eu am facut un ... (vezi toată discuția)