avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariati la pensiune - CCM ramura turism ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariati la pensiune - CCM ramura turism ?

buna ziua,
daca obiectul de activitate al societatii conf. caen este 5520 - facilitati de cazare (pensiune), se incadreaza la activitati de turism ????? (dupa clasificarea CAEN - categorii principale- sint la litera I, hoteluri si restaurante)
avind salariati trebuie respectat contractul colectiv la nivel de ramura turism?????
Cel mai recent răspuns: granmari , utilizator 14:21, 22 Iunie 2011
Sunteti obligat sa respectati Contractul colectiv de muncă încheiat la nivelul ramurii Turism .
Contractul colectiv de munca se aplica societatilor comerciale si altor unitati de profil din domeniul turismului, care sunt clasificate conform legii, indiferent de
forma de organizare si de natura capitalului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune agroturistica SF SF spuneti-mi va rog care este noua clasificare CAEN pentru pensiune agroturistica . eu am depus pentru autorizare la mediu codul 5520 si ei sustin ca ar trebui ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)
Cazare cu alimentatie AndreiPro AndreiPro Buna ziua. Detin o unitate de cazare clasificata de Ministerul Turismului. Codul CAEN sub care imi desfasor activitatea este 5520. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)